About - Tattoo Expo

Anul acesta Transilvania Tattoo Expo are loc intr-o locatie noua:
Sala „Transilvania” Strada Octavian Goga 1, Sibiu

Prima conventie de tatuaje din Romania. Eveniment ajuns la a 10-a editie, Transilvania Tattoo Expo reuneste anual cei mai mari artisti tatuatori din lume.

Evenimentul atrage anual artisti tatuatori din: AMERICA, AMERICA DE SUD, SPANIA, GERMANIA, DANEMARCA, ELVETIA, CROATIA, ITALIA, BELGIA, OLANDA si ROMANIA.

Programul cuprinde: ateliere educative, mese rotunde, expozitii de fotografie si art-fusion, spectacole traditionale si acces la informatie direct de la sursa: cei mai buni artisti tatuatori din toata lumea.

Editia 2017 a adunat peste 50 de artisti romani si internationali si peste 1500 de participanti din care 500 vizitatori de peste hotare in cele 3 zile de eveniment.

Pentru cea de-a 10a editie am hotarat sa revenim in locul de unde a inceput totul si anume Sala Transilvania. Evenimentul se va desfasura in perioada 01-03 Iunie 2018.

Activitatile vor avea loc atat indoor, in foaierul Salii Transilvania dar si in zona din fata cladirii care va fi amenajata pe diferite zone: zona de Chill Out, zona de Food & Drinks, zona de ateliere creative, zona de joaca pentru copii, etc.

Tematica aleasa pentru aceasta editie este Ink & Iron. Avand in vedere succesul evenimentului din 2017 dorim sa inaintam in aceeasi directie tematica crescand amvergura de ansamblu a evenimentului incluzand mai multe evenimente adiacente conventiei de tatuaje cu o saptamana inainte si dupa eveniment in contextul subcultural de fuziune dintre scene tattoo si moto toate simbolizand in esenta rebeliune si individualism.